ZILELE MATEI VIȘNIEC LA CHIȘINĂU, cu genericul „DE LA CEHOV LA VIȘNIEC”

     Uniunea Teatrală din Moldova, în parteneriat cu Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” Chișinău, organizează  în perioada 24-28 martie 2016,  ZILELE MATEI VIȘNIEC LA CHIȘINĂU,
cu genericul: „DE LA CEHOV LA VIȘNIEC”.
       Programul include un șir de acțiuni cultural-artistice cu participarea marelui dramaturg român, inclusiv inaugurarea Expoziției „Matei Vișniec – 60 ani”, inaugurarea Târgului de carte, lansarea unui volum de dramaturgie al lui Matei Vișniec, discuții la masă rotundă privind evoluția dramaturgiei și teatrului modern, prelegeri ținute de Matei Vișniec în fața publicului teatral autohton, serată de omagiere a dramaturgului Matei Vișniec la 60 de ani și o recepție organizată cu acest prilej, precum și, nu în ultimul rând, prezentarea în sălile de teatru a 6 spectacole după dramaturgia maestrului. 
       Cu acest prilej, avem onoarea de a Vă invita să luați parte la deschiderea ZILELOR MATEI VIȘNIEC LA CHIȘINĂU, eveniment cultural important din din domeniul teatral, care va avea loc pe 25 martie, ora 11.00, în foaierul Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”.